søndag 25. april 2010

Nye kort.

Denne helgen har stått i kortenes tegn, for der var to bursdager i familien, og en ukessluttoppgave på www.dinhobby.no/forum, som jeg hadde en god ide til. Først laget jeg dette kortet til svigerstemor, som ønsket seg sykkel. Stemplet er fra Hängler og Stängler, blomsten inneni er fra Magnolia, løvet fra Hängler og Stängler og Swirwlen er fra Panduro. Gratulerer er fra Stempelglede, og venn-teksten vet jeg ikke hvor er fra. Dekorpapiret er fra Karen Marie-klip, og s har jeg pyntet med blomster fra Kort og Godt og bling. Inneni laget jeg en lomme til penger.
Svogeren min feirer også bursdag i denne helgen. Og til ham laget jeg dette kortet. Stempeltrykket har jeg fått, men der er vist ingen tvivl om at det er Penny Black, som er stemplet på glossy og fargelagt med LePlume, og så tilslutt stanset ut med Spellbinders-dies. Gratulerer er av ukjent herkomst, husker ikke hvor jeg har stemplet i fra. Dekorpapiret er fra Karen Marie-klip. Inneni har jeg også her laget en lomme til penger.
Ukesluttkonkurransen på DinHobby var: 1970. Og da jeg har et søskenbarn, som er født i 1970, og så fylder 40 i mai, så valgte jeg å lage et kort til ham. Stemplet er Magnolia, og kantene er fra DinHobby (tror jeg). Dekorpapiret er fra BasicGray, og så har jeg brukt et anker for å holde kortet lukket.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails