søndag 20. februar 2011

Produksjonen i november, desember, januar og februar.

Selvom jeg ikke har vært flink til å oppdatere bloggen, så strikker jeg jo hele tiden. Denne gangen så kommer der et samleinnlegg med hele pruduksjonen for de 4 månedene, og hvis der er noe du lurer på så spør. 2 par spiralsokker i 2-tråds strømpegarn. Disse var julegaver. Oppskrift finnes på www.garnstudio.no
En stjernehals, oppskrift funnet på nettet. Strikket i Smart fra Sandnes Garn. Var en julegave.
Dukkeklær strikket i Babyull fra Rauma Garn. Oppskrift er fra en av Målfrid Gausels bøker. Julegave til en liten dukkemamma.
Tovet votter til guttungen, men de er ikke veldig popurlære. Er strikket i Cortina fra Gjesdal Garn, oppskriften er fra www.garnstudio.no.
Tovet pannebånd og votter til en litern jente, en julegave. Oppskriften på vottene er den sammen som over, funnet på www.garnstudio.no, oppskriften på pannebåndet sto i Familien for 2-3 år siden. Begge delene er strikket i fritidsgarn fra Sandnes Garn.
Skjerft til guttungen, strikket i Smart fra Sandnes Garn, mønsteret er tegnet av etter en strikket pelslue vi kjøpte til ham.
Sokker strikket til en veninde som ble 40 år, hun ønsket seg tykke sokker, disse er strikket i sokkegarn fra Viking Garn, oppskriften er fra Strikkeboka av Gerd Fjellanger.
En lue strikket til guttungen av rester fra luesette jeg strikket tidligere. Strikket i Smart, og oppskriften er delvis eget hode, og delvis fra Strikkeboka til Gerd Fjellanger. Dette er ynlingslua til guttungen :o)
Ennda to luer til guttungen, denne gangen av rester fra skjerfet fra tidigere. Strikket i Smart.
Endelig ble det til et par sokker til meg selv, strikket i Sterk fra Du Store Alpakka, deiligt og mykt garn, men det tover lett når man bruker sokkene.
En Blomstermansjett til Ski-VM i Oslo, synes det var artig at strikkere også kunne bidrag til vm, så jeg strikket en mansjett og sendte den inn, men jeg vant ikke noen billetter. Men det er ikke så nøye, morsomt bare å delta.
En hals til guttungen, denne er strikket i Alpakka fra Sandnes Garn. Oppskriften er fra www.garnstudio.no, men pga. at alpakka-garnet ikke er elastisk, så måtte jeg gjøre en vrid for å få fellekanten løs nok, så da jeg egentlig skulle felle av, så doblet jeg maske antallet og strikket 4 rett og 4 vrang, og strikke like lang til, så vrangborden blir brettet ned, og så ble fellekanten løs nok.
Sånne tøfler har jeg fått ev en tante til gubben, og de er riktig gode, jeg har bestandig med et par når jeg skal bort. Min svigerinde fikk prøve et par, og hun synes den var gode, så hun ønsket seg et par, det var i september, og nå har jeg endelig fått strikket dem. Jeg hadde ingen oppskrift, kun et par tøfler å se etter, så det første paret (de røde) ble for store, men da jeg gikk ned på pinnetykkelsen, så hjalp det. Disse er strikket i raggsokkegarn, det røde fra Gjesdal og det grå er Treskogarn fra Sandnes Garn.
Jeg har lenge manglet en tykk lue til daglig bruk, så jeg strikket meg like godt en OL-lue i Cortina fra Gjesdal. Strikket etter en maken som jeg hadde fått i gave.
Dette var alt for denne gang, og så skal jeg prøve å bli flinkere til å oppdatere etterhvert, og lage skikkelige faktabokse, men spør hvis der er noe du lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan.

1 kommentar:

  1. Puha, der blev fjeg helt forpustet. Sikke flittig du har vaeret. Din familie + omgangskreds maa have vaeret lykkelige i julen.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails