mandag 5. mars 2012

Hummer og kanari


Juniors ynglingsluer, strikket i rester av Smart fra Sandnes Garn


Blåfjellvotter strikket med garn og oppskrift fra Nille.

Wenches Romjulsvotter

Juniors ynglingslue

Mobilveske

Sittesau

Sauegrytekluter

Dette har blitt ferdig til nå i år. Jeg deltar i fargealongen på www.hobbyvenner.no, og i januar var fargen blå, og da strikket jeg de blå vottene til junior, strikke i garn og oppskrift fra Nille (Blåfjell-oppskriften), og den blå luen, den er strikket i smartrester fra Traktorgenseren, jeg strikket ferdig før jul.
I februar var fargen grå, og da strikket jeg gryteklutene, de er strikket i svensk tynt bomuldsgarn, jeg la opp 160masker og strikket på pinne 2,5. Sauen er fra Dale sin, Gråtass tunika.
De blå og hvite vottene er etter oppskrift fra Wenche, som hun la ut på www.hobbyvenner.no i romjula, derfor kalder jeg den Wenches Romjulsvotter. De er strikket i Smart, og er veldig enkle å strikke, men ser flotte ut.
www.hobbyvenner.no har Prege en dyrealong, og den første oppgaven lød: Dyr som er natur på en gård, eller noe sånt, og da strikket jeg en sittesau, oppskriften er fra et kit jeg kjøpte fra Gjesdal for noen år siden.
Til jul fikk jeg en sånn fancy touch-telefon (som jeg ikke skjønner så mye av..he he..), og en sånn må jo ha en fin veske, så jeg strikket i rester av Extra fine merino fra Garnstudio.


1 kommentar:

  1. Joesses hvor har du vaeret aktiv. Og sikke et mod at skrive sig til knitalong. Det toer jeg ikke, for der gaar aaaaaaltid et eller andet galt.
    Dejligt at hoere fra dig igen.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails