søndag 18. juli 2010

Kjole og bolero.

Da har jeg endeligt blitt ferdig med dette settet. Kjolen påbegynte jeg i februar etter dette mønstrert www.familiejournalen.dk/Handarbejde/strik%20til%20born/2009-38-Pigetunika.aspx med tanke på, at min neise skulle ha det til bursdagen sin mars, men det viste seg, da jeg så henne i februar, at hun hadde en akkurat maken til, også i lilla, så jeg la det vekk, og laget noe annet til henne. Men jeg synes likevel, det var for gærnt å ta opp alt jeg hadde strikket, så jeg lurte på hva jeg skulle gjøre. Så så jeg denne kjolen, www.familiejournalen.dk/Handarbejde/strik%20til%20born/2010-16-Strikkeopskrifter-Eventyr-pigekjole.aspx og da kom ideen om å lage heklet bærestykke. Og da jeg hadde mye garn igjen, så gikk jeg med en ide om å hekle en jakke også, så fikk jeg en oppskrift av en bekjent, som passede fint til. Så da ble det likevel et fint sett ut av noe som fort kunne ha blitt en ufo.
Faktaboksen.
  • Oppskrift: Oppskriften på Boleroen er fra Sandnes Garn. Kjolen er et miks av to oppskrifter fra Sandnes Garn.
  • Garn: Melkegarn fra Viking Garn -som er utroligt mykt-
  • Pinner: Rundpinner nr. 2,5 og 3 og heklenål nr. 3
  • Forbruk: 355 g.
  • Endringer: Som skrevet tidligere, så er kjolen et misk av to oppskrifter, og derfor måtte jeg ta litt flere masker rett før bærestykket, men ellers er stakken strikket etter oppskriften fra og bærestykket er heklet etter oppskriften fra Sandnes Garn.
  • Hot or Not: Håper mottakeren liker settet, som kanskje er litt stort denne sommeren, men så passer det nok neste sommer.

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails