mandag 7. juni 2010

Frimarked.

Søndag d. 30. mai, var der åpent hus på Ringsbytunet (se innlegg på den andre bloggen min) Og der var der et lite frimarked, man hadde ryddet på gården, og der kjøpte jeg denne lille "strikkemaskinen". jeg har ikke prøvet den ennå.

2 kommentarer:

 1. Hei. Så koselig at du la igjen en kommentar - da fant jeg jo deg også. Det er alltid like hyggelig å treffe "nye" bloggere.

  Så mange flotte kort du lager. Det er en kunst jeg slettes ikke får til. Jeg limer bare fingrene mine sammen og det er jo ikke noe videre.

  En sånn liten "strikkemaskin" har jeg også. Da jeg var liten lagde vi dem selv, av trådsneller med fire spiker i. Det blir det supre snorer av.

  Ha en riktig fin dag i morgen.

  SvarSlett
 2. Hei hei! Så mange fine kort du lager!
  Jeg kjenner dessverre ikke til tåfellingen du beskriver, men jeg har sett noe lignende for lenge siden. Den er antakelig mer avansert enn de måtene vi feller på nå, og dermed har den sikkert "dødd ut". Men jeg skulle gjerne ha kunnet den - det høres ut som en lur løsning med god passform. Vi får holde øynene åpne - så kanskje vi snubler over den en vakker dag.
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails