lørdag 29. mai 2010

Kort.

Jeg fikk en bestillling på et kort til en spenstig dame, som ble 70 år, og det måtte være litt moro. Da laget jeg dette kortet. Stempeltrykket er fra Art Impression, fra Oldies-serien, tror jeg. Og det har jeg fargelagt med LePlume. Tekststemplet er fra Kreativ Hobby. Dekorpapiret husker jeg ikke hva heter, men det er kjøpt for lenge siden, og ellers har jeg pyntet med blomster.
Og så ble innsiden.
Jeg har også laget ennda et konfirmasjonskort. Dette stempeltrykk vet jeg ikke hva heter, for det har jeg fått for lenge siden. Jeg har stanset det ut med Spelbinders dies, teksten er fra Stempelglede. Dekorpapiret har jeg akkurat kjøpt hos www.scrappiness.no og det er fra KAISERscrapbook. Ellers har jeg pyntet met blomster og bling. Borden har jeg stanset ut på min nye punch.
Og så det siste konfirmasjonskortet for denne våren. Da laget jeg et stafeli-kort. Bildet er fra et ark jeg kjøpte på Hobby og Sånt, bordene er stanset ut med min nye punch, og tekststemplet er fra Stempelglede. Dekorpapiret har jeg akkurat kjøpt hos www.scrappiness.no Og ellers har jeg pyntet med bling og blomster.
Et aml. gratulasjonskort. Stempeltrykket hadde jeg liggende, har hatt det i mange år, men første gang jeg har brukt det, for jeg har vært usikker på fargelegging. Jeg fargela med LePlume. Husker ikke navnet på stemplet. Teksten er fra Kort i hodet. Dekorarket erfra KAISERscrapbook, og ellers har jeg pyntet med blomster, bling, og blonde.

søndag 9. mai 2010

Loppemarked.

I går var jeg på loppemarked, men der var så utrolig mange mennesker, så det eneste jeg fant var noen jern til gubben, 3 kromkakejern, 1 gorojer og et munkejern med 4 ringer, og han var fornøyd. På veien hjem kjørte jeg innenom gjenbruksbutikken som gubben pleier å være innenom, og der fant jeg dette lille opskriftheftet. Så da ble der likevel litt fangst til meg også.

Nye kort.

Der har vært ennda en bursdag, denne gangen til en gutt som ble to år. Stempeltrykket har jeg fått, men det er jo en Penny Black, stempelt på glossy, og så fargelagt med LePlume, og stanset ut med Spelbinders. Tekststemplet er fra Stempelglede, dekorpapiret er fra Papers Adventures' The vintage workshop-serie og heter Pinstripe - Slate. Ellers så har jeg pyntet med knapper. Det er tiden for konfirmasjon her i bygda, og da har jeg laget ennda et konfirmasjonskort. Denne gangen har jeg brukt et stempeltrykk jeg hadde liggende, vet ikke hva stemplet heter, men det er jo ganske kjent. Tekstene er fra Stempelglede, og er på fremsiden embosset med sort. Dekortpapiret er fra KarenMarie Klip, og det har jeg stemplet over med Tin Holz' sitt "stripe-stempel". Inneni har jeg stamet ut skrivefelt med Spelbinders.

lørdag 1. mai 2010

Nye kort.

Der blir ikke så mye strikk ferdig for tiden. Har strikket et sitteunderlag, som ikke har blitt tovet, ellers så blir det ikke så mye. Men da det snart er konfirmasjonstid, så har jeg begynt på konfirmasjonskortene. Og i går ble det til disse to: Dette stempeltrykket har jeg fått, så jeg vet ikke hvor det er i fra, men kjent er det jo. Det er stempelt på glossy, og jeg har fargelagt det med LePlume. Dekortpapiret vet jeg heller ikke hva heter, men det har jeg kjøpt på "Hobby og sånt" på Amfi Borg. Tekststemplet er fraStempelglede, og ellers har jeg pyntet med blomster fra Kort og godt, en blonde og bling. Stempeltrykket er Maribel fra Stempelglede, og er stemplet på glossy, og så har jeg fargelagt munn og øyne med LePlume. Tekststemplet er også fra Stempelglede. Dekorpapiret har jg hatt liggende lenge, og det er fra Pennu Black. Ellers har jeg pyntet med en bit av en side fra en gammel bok emd gotisk skrift, blonde, blomster fra Kort og Godt og bling.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails