søndag 25. april 2010

Nye kort.

Denne helgen har stått i kortenes tegn, for der var to bursdager i familien, og en ukessluttoppgave på www.dinhobby.no/forum, som jeg hadde en god ide til. Først laget jeg dette kortet til svigerstemor, som ønsket seg sykkel. Stemplet er fra Hängler og Stängler, blomsten inneni er fra Magnolia, løvet fra Hängler og Stängler og Swirwlen er fra Panduro. Gratulerer er fra Stempelglede, og venn-teksten vet jeg ikke hvor er fra. Dekorpapiret er fra Karen Marie-klip, og s har jeg pyntet med blomster fra Kort og Godt og bling. Inneni laget jeg en lomme til penger.
Svogeren min feirer også bursdag i denne helgen. Og til ham laget jeg dette kortet. Stempeltrykket har jeg fått, men der er vist ingen tvivl om at det er Penny Black, som er stemplet på glossy og fargelagt med LePlume, og så tilslutt stanset ut med Spellbinders-dies. Gratulerer er av ukjent herkomst, husker ikke hvor jeg har stemplet i fra. Dekorpapiret er fra Karen Marie-klip. Inneni har jeg også her laget en lomme til penger.
Ukesluttkonkurransen på DinHobby var: 1970. Og da jeg har et søskenbarn, som er født i 1970, og så fylder 40 i mai, så valgte jeg å lage et kort til ham. Stemplet er Magnolia, og kantene er fra DinHobby (tror jeg). Dekorpapiret er fra BasicGray, og så har jeg brukt et anker for å holde kortet lukket.

lørdag 17. april 2010

Innkjøp.

Da jeg var i Sarpsborg om onsdagen, handlet jeg litt på Scrappines og på sybutikken, for jeg har lyst å prøve meg mere på Vintage, og da trengte jeg litt utstyr, som blonder og blomster.

Kortstokk.

Nevøen min ønsket seg en egen kortstokk, så da laget jeg likegodt en ny eske med navn til kortstokken. Stempeltrykket er Magnolia, og bokstavene er et Quick Kutz-alfabet.

Guttevest.

Denne vesten er på vei i posten til min nevø.

Faktaboksen:

  • Oppskrift: Er i Sandnes' julehefte 2009
  • Garn: Det blå er Merino ull fra Nille og det lyse er babyull, alt er fra garnlageret.
  • Pinne: nr. 2,5 og 3,0
  • Forbruk: Jeg glemte å veie den, men tipper at der har gått ca. 150 g.
  • Hot or Not: Den var ganske kjedelig å strikke, da det bare var 3 rett og 2 vrang med en farge, men jeg håper jo på at det blir et hit hos mottakeren.

Broderi.

Dette broderiet hadde gubben med hjem. Han hadde funnet det i sin ynglingsbutikk, Gjenbruk på Kurland i Sarpsborg. Utover at monteringen ikke er så peng, så er selve klokkestrengen artig. Så den skal nok komme til sin rett på en eller anden måte.

Nytt kort.

Dette brettekortet laget jeg til en bekjent, som hadde bursdag i forrige uke. Dekorarket er fra KarenMarieKlip, stempeltrykket har jeg fått, men tipper at der er fra Penny Black, og tekstene er litt av hvert. Stempeltrykket var stemplet på glossy, og er fargelagt med LePlume, og så har jeg pyntet med blomster og bling.

mandag 5. april 2010

Perler.

I påska har jeg også sydd litt perler. Og da har det blitt denne erantispiken og denne klokken med blåmeis.

Skjærtorsdagshandel.

På skjærtorsdag kørte vi som vanlig en tur til Sverige. Vi kjøre ikke til Strømstad eller Svinesund. Så denne gangen kjørte vi til Nössemark, og helt utroligt nok, så kjørte fergen over Stora Lee, der var forsatt mye is, men man har sikkert kjørt fergen hele vinteren for å holde åpent. Vi forsatte videre på andre side, målet var Årjäng, så vi (jeg kjørte for en gangs skyld) kjørte mot Lennertsfors, dette var en grusvei igjennom skogen, etter en lang stund kom vi til Lennartsfors (der hvor Toppen Bech beøskte herregården i går i Herskapelig), et koseligt lite sted, og som gubben sa, her skal vi prøve å kjøre igjen til sommeren, for her er sikkert pent, og så skal jeg huske og ta noen bilder. Etter hvert kom vi ut på veien til Årjäng, og helt inn til byen. Etter litt mat på restauranten som ligger ved rundkjøringen (uhm.. god mat), så gikk gubben på Systembolaget, og jeg gikk i håndarbeidsbutikken på den andre siden av gaten. Her traf jeg på en koselig gammel dame, som elsker å prate. Jeg viste om at hun har noe flott marc. bomuldsgarn, og det fant jeg. Det er veldig flott til grytekluter. Så jeg kjøpte 3 store fed 1 hvit, 1 lysegrå og 1 mørkegrå (ikke svart som på bildet), og det var ikke dyrt. 200g koster for hvit 50 skr og for det som er farget 60 skr. Og så kjøpte jeg 2 nøster blå, og 2 nøster burgunder, som er litt tyndere til å strikke duk av, de kostet 22 skr pr. nøste. Jeg kjøpte også 2 meter med blonde til kort.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails